Allrounderentertainer: Goochelen of presenteren, van kleine groepen aan tafel tot volle theaters. Niets is te gek en door jarenlange ervaring heeft u iemand die weet in te spelen op iedere situatie.

Op zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met goochelen. Om verder te groeien kwam ik bij de GOA, onder de leiding van de meest professionele mensen van de Nederlandse goochelkunst. Als lid van de GOA is er een regelmatig contact met artiesten van allerlei markten: illusionisten, presentatoren, acteurs, zangers en buiksprekers om maar even wat te noemen. Verder ontwikkelen ging steeds sneller nadat ik demonstrateur werd van Goochelstudio Merlin. Samen met mijn voorbeeld en mentor Berry Merlin stond ik op beurzen te goochelen en hielp met de lezingen van Berry.

Na de HAVO deed ik de opleiding Commerciële Communicatie, nu is het eenvoudig om uw bedrijfsslogan of boodschap te verwerken in een optreden.

Naast lidmaatschap bij vele goochelverenigingen en clubs zoals de GOA en Goochelclub Rotterdam ben ik ook aangesloten bij de NMU. De Nederlandse Magische Unie is de grootste bond voor de Nederlandse goochelaars. Zes jaar lang heb ik les gegeven aan de GOA-junioren afdeling. Hier is het een komen en gaan van jonge talenten die door Rob Zwaan, Cees Faber en mijzelf gekneed werden tot goochelaars.

ik heb enige jaren met veel plezier als de vaste demonstrateur van de Magicshop gewerkt. In de Magicshop te Haarlem demonstreerde, adviseerde en instrueerde ik mensen in de gekochte goocheltrucs.

Naast de congressen in Nederland en België ga ik ook naar Engeland en Amerika om bij te leren in de goochelkunst. Zo krijgt u altijd het beste.

Het kinderprogramma van Zeppelin had een onderdeel Woensdag Wonderdag. Aan dit programma heb ik mijn medewerking verleend.

Voor de Apple Ipod Touch en Iphone  heb ik een goochel-app ontwikkeld.  Guess the Dice kunt u gewoon bestellen in de appstore.

Na een vraag vanuit de NMU ben ik aan de slag gegaan om een dvd te maken. De dvd is voor een promotiestunt van de NMU die in 2011 alweer 60 jaar bestaat. In de media kunt u een stukje zien van de dvd.

Sinds begin 2012 maakt Professor Magic Maurice kinderen enthousiast voor natuurkunde, scheikunde en techniek. Met knotsgekke experimenten en proeven weet hij kinderen op de basisscholen te bereiken. Dit alles voor een organisatie die de exacte vakken op scholen wil promoten.

(Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u altijd even mailen.)