Hoe kan ik Maurice boeken?

Neemt u simpelweg even contact op via het contactformulier of per telefoon. Graag neem ik met u de data door voor uw evenement(en), voor beschikbaarheid en voor alle mogelijkheden. Dat is het mooie van een goochelaar: “Niets is onmogelijk.”

Wat zijn de prijzen?

Ieder evenement heeft zijn eigen persoonlijkheid en daarom zijn eigen prijskaartje. Wilt u een korte show, een dagdeel, een gepersonaliseerde productpresentatie of een compleet avond programma met tal van andere artiesten? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en dan weet u precies wat het kostenplaatje is.

Heeft Maurice Regelmatig bijscholing?

Jazeker, als lid van verschillende verenigingen en clubs leer ik altijd bij. Verder bezoek ik ook vele internationale congressen en seminars. Bijvoorbeeld het congres in Blackpool, verschillende events in Las Vegas of naar de internationale conferentie in Eastbourne van de International Brotherhood of Magicians. (IBM)

Waar treedt Maurice de komende tijd op?

Voornamelijk kunt u mij vinden op grote privé evenementen en daarom is ervoor gekozen geen agenda te publiceren. Mocht u graag een keer een kijkje nemen bij een optreden, dan kunt u altijd een email sturen om te vragen naar data van publiekelijke optredens.

Wat als Maurice niet kan?

Het wil wel eens voorkomen dat u een evenement heeft en op die dag is er helaas al een andere boeking. Door mijn uitgebreide netwerk en de vele contacten in de artiestensfeer kan ik ervoor zorgen dat u toch passend entertainment ontvangt. Hetzelfde in geval van ziekte of door buitensporige omstandigheden dan zullen wij voor u passende vervanging regelen met dezelfde kwaliteiten. (Gelukkig zijn deze laatste 2 gevallen in al mijn tijd nog niet voorgekomen.)